مشاوره حقوقی رایگان - احراز هویت فرد خارج از کشور

من وکیل فردی هستم که خارج از کشور است آپارتمان او را اجاره دادم مستاجر در پایان مدت اجاره آپارتمان را تخلیه نمیکند چگونه احراز هویت برا مالکی که خارج از کشور است تهیه کنم

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگر وکیل ایشان هستید می توانید به وکیل دادگستری وکالت دهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

جناب وکیل نیاز به توضیحات و گفت و گو بیشتر دارید از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.با وکالتنامه ای که دارید و اگر حق توکیل داشته باشین میتوانید به وکلای دادگستری مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وکیل ایشان هستید می توانید به وکیل دادگستری وکالت دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با وکالتنامه ای که دارید و اگر حق توکیل داشته باشین میتوانید به وکلای دادگستری مراجعه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید از مالک ، وکالت نامه داشته باشید تا بتوانید اقدام قانونی انجام بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام باوکالتنامه ای که داریداگر حق توکیل داشته باشید می‌توانید به وکلای دادگستری مراجعه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مرجع قضایی باید از اداره ثبت استعلام کند

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

به وکیل دادگستری وکالت دهید