مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و تمکین

با سلام خدمت همه ی وکلای دادراه
همسر من از دو هفته ی گذشته، طی بحث ها و ناسازگاری هایی که با هم داشتیم منزل رو ترک کرده و الان برای مهریه و نفقه اقدام کرده است و تا به حال برای برگشتنش به منزل مشترک نه من اقدامی کردم ونه ایشان.
حال سوال من از شما عزیزان این است که من میتوانم از ورود ایشان به منزل خودداری کنم و فقط نفقه را پرداخت کنم؟ چون فعلا هیچ میلی به بازگشت همسرم به منزل را ندارم.
و اگراین کار امکان پذیر نیست و دادگاه نفقه را تعیین کرد و همسرم خواست برگردد من میتوانم یکی از شرایط تمکین ایشان را نداشتن گوشی اندروید و یا حتی نداشتن گوشی همراه مطرح کنم یا نه؟
ممنون از لطف و راهنمایی شما عزیزان

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شما نمی توانید از ورود ایشان به منزل ممانعت نمایید،همچنین بدون عذرموجه نمی توانید ایشان را از داشتن گوشی منع نمایید،در صورتی که این شرایطی که شما میفرمایید اتفاق بیفتدزوجه در عسر و حرج قرار می گیرد وزوجه می‌تواند نفقه خود را مطالبه نمایدوحتی تمکین هم ننماید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

ازمشاوره تلفنی استفاده کنید

یک وکیل

با سلام متاسفانه برای شما این حق وجود ندارد که مانع از استفاده از تلفن همراه ایشان باشید مگر اینکه مسائل خلاف مصلحت خانوادگی را اثبات بفرمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. بدون دلیل قابل قبول و منطقی نمیتوانید چنین شرطی را مطرح کنید. و همچنین نمیتوانید از وردشان ب منزل مشترکجلوگیری کنید چراک از موادر ترک انفاق بوده و ایشان میتوانند از شماشکایت کنند. بهتر از مشکلاتتان را از طریق مشاوره های خانواده حل و فصل کنید.. اقدام قانونی وقضایی برای مسایل خانواده باید اخرین راه باشد.. هیچوقت برای اقدام قضایی و جدایی دیر نیست.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر نوعی ممانعت از حق محسوب می شود و جرم است