مشاوره حقوقی رایگان - اضافی بودن زمین

سلام بنده حدود 15 سال پیش زمینی رو از مادربزرگم خریده بودم که در در فروشنامه عادی قیدشده به مساحت تقریبی 2000 متر،مادربزرگ بنده حدود چندین سال پیش فوت نمود،بعد از 15 سال من اومدم دوباره زمینی رو که خریده بودم رو متراژ کردم و دیدم که زمین من حدود 652 متر اضافی هستش،حالا فرزندان مادربزرگم اومدن به من میگن که زمین اضافی تو باید بین ورثه تقسیم بشه و تو فقط حق مالکیت 2000 متر قید شده در فروشنامه رو داری،این درحالی هست که در فروشنامه واژه تقریبی ذکر شده و حدود اربعه آن از حیث شمال-جنوب-شرقاً و غرباً متصل است به...نیز ذکر شده،حال می خواستم بدونم آیا اونها چنین حقی دارند یا خیر؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.