مشاوره حقوقی رایگان - اضافه متراژ ملک به مقدار 28 متر مربع

با سلام و احترام اینجانب قطعه زمینی خریده ام که خریدار نفر 8 هستم در قولنامه های قبلی نیز نوشته به مساحت تقریبی 200 متر مربع ولی در نقشه کروکی متراژ 228 متر مربع در آمده که براساس کروکی سند تک برگ صادر شده 228 متر مربع حالا ورثه از من شکایت رفع تصرف عدوانی کرده که 28 متر زمین را عینا برگرداندم ایا ادعای ایشان درست است ؟ ممنون

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.درصورتی که بیش از200متر باشد مابقی متعلق به فروشنده میباشد.ضمنا باتوجه به اینکه شما سند دارید تصرف عدوانی نتیجه ای ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله صحیح است
شما باید بهای متراژ اضافی را پرداخت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر متراژ مجدد شده ملاک متراژ جدید کارشناس است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولا باید بهای حین المعامله مقدار اضافه متراژ را بپردازید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بهای متراژ اضافی را پرداخت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت تصرف عدوانی به نظر نتیجه ای نخواهد داشت.
صرفا می تواند قیمت اضافه متراژ را تحت شرایطی مطالبه کند.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تصرف عدوانی نیست ماوالتفاوت اضافه قابل پرداخت است ، توجه داشته باشید اگر مقدار 28 متر از نظر اداره ثبت اسناد محل قابل افراز باشد ، موضوع متفاوت می شود .
در ضمن مفاد قرارداد فی مابین نیز ملاک عمل است . بهتر است حضوری مدارک خود را نزد وکیل دادگستری محل برده و مشاوره دقیق دریافت نمایید .

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

با جلب نظر کارشناس میتونید ادعا کنید که متراژ دقیق ملاک خرید زمین نبوده و بصورت کلی یک قطعه خریداری کردید