مشاوره حقوقی رایگان - تغییر شعبه رسیدگی در دادسرا و شکایت از دادیار

باسلام بنده پرونده ای در دادسرای نیشابور دارم که دایاراز متهم درصورتی که فهمیده جرمو خودش انجام داده،طرفداری میکنه وبجز اینکه تکریم ارباب رجوع نداره بهم توهینم میکنه جوری که خسته بشم وپیگیری پرونده رو ادامه ندم خواهشن بهم بگین چجوری شعبه رسیدگیو عوض کنم واز دست این دادیاره هم شکایت کنم با تشکر از لطف شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان تغییر شعبه وجود نخواهد داشت
به رئیس مجتمع قضایی مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ممکن نیست
اگر تخلفی کرده از طریق دادستانی یا دادسرای انتظامی قضات پیگیری کنید.