مشاوره حقوقی رایگان - شرط عمری ملک قولنامه ای

سلام.مادر بزرگم خانه و زمینهای زراعی قولنامه ای خود را به شرط عمری به دوفرزند ذکورش واگذار کرده وتا زمانی که در قید حیات است در اختیار خودش باشد وبعد از ترک دنیا به دو پسرانش واگذار شودبا دوشاهد آن هم به صورت قولنامه ای در مشاور املاک آیا دخترانش میتوانند ادعای ارث کنند

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

خیر دختران ارثی ندارند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا . عقد صلح عمری حتی اگر با سند عادی باشد معتبر است مگر

یک وکیل

با سلام
قابل بررسی است

مجید کوشکی نوری مطلق

مجید کوشکی نوری مطلق :

باید قولنلمه بررسی شود
چه بسا قولنامه وصیت باشد که نسبت به ثلث دارای اعتبار است
با اینکه قولنامه به دلایلی قابل ابطال باشد
البته اشخاص در زمان حیات میتوانند هر دخل و تصرفی در اموال خود انجام دهند