مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

سلام وقتتون بخیر
بنده کارمند بانک هستم با 16 سال سابقه
بنده 6 ماه پیش در منزل یکی از اقوام مهمان بودم و ایشان به بنده گفتن که میخوام یه ماشین بخرم و منو با خودش برد و ماشین و دیدن و پسندیدن و قرار دفترخونه گذاشتن و اون آقای فروشنده کارمند بارنشسته بانک کشاورزی بودن و هنگام خداحافظی فامیل ما منو معرفی کرد و که ایشون هم بانکی و فامیلش اینه و اون آقا هم که فامیلی و شغل بندرو فهمیدن گفتن که چند تا از اقوام شما در بانک کشاورزی هستن و میشناسمشون..خلاصه ما اومدیم و اونا هم چند روز بعد رفتن برای انتقال سند و کاراش و بعد فهمیدم که ماشین شماره بدنه و شماره موتورش مشکل داشته و البته با دادن پول به کارشناس تعویض پلاک ماشینو تعویض پلاک کرده بود ولی خوب این موضوع به داستان خورد و بین خریدار و فروشنده مشکل پیش اومد و خریدار یه مقدار از پول و نگه داشته بود و خلاصه کلی درگیری ..تا اینکه ایشون فروشنده تلفن موبایل بندرو از طریق اقوامم پیدا کردن و شروع کردن به تهدید بنده که شما منو اغفال کردین و شما منو گول زدین و منتظر باش بیام با دستبند از محل کار ببرمت..منم گفتم آقا من کاره ای نیستم تا اینکه دیروز با دونفر آقای ریشو و بد دهن و بی تربیت اومدن شعبه و شروع کردن به داد و بیداد و بردن آبروی من و تهدید من که آدرس اون دوستای کلاهبردارتو بده و شنبه با دستبند میبریمت و این داستانا...الان من باید چیکار کنم ؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما در این تخلفات دخیل نیستید. اگر مزاحمتهایشان ادامه پیدا کرد با پلیس 110 تماس بگیرید و حتما صورت جلسه کنید تا در طرح شکایت بعدی مدرک و شاهد داشته باشید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید به جرم توهین شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مراجعه به دفتر خدمات قضایی با عنوان توهین شکایت کنید