مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک ارثی

با سلام و خسته نباشید
بنده در یک مزایده ملک ورثه ای شرکت کردم و برنده شدم ابتدا 10 درصد و نهایتا کمتر از یک ماه تمام مبلغ را واریز کردم مزایده وفق قانون برگزار شد و صحت مزایده تایید شد تعداد افراد ورثه 6 نفر هستند که پنج نفرشان مزایده‌ را قبول دارند و سهم پول خود را از دادگاه دریافت کردن اما یک نفر که ملک را در تصرف خود دارد 19 روز بعد از برگزاری مزایده به دادگاه اعتراض داد که مساحت ملک مورد نظر بیشتر از نظر کارشناسی است دادگاه مجدداً پرونده را بررسی کرده و اعتراض ایشان را رد نمود و نوشته که صرف نظر از راست یا دروغ بودن ادعای ایشان کمتر یا بیشتر بودن مساحت ملک موجب‌ بطلان مزایده نیست و دستور اجرای حکم را داده نوشته این تصمیم قطعی است اما متاسفانه الان مدت یک سال از تاریخ مزایده گذاشته ولی اجرای احکام مدنی حکم را اجرا نکرده و هنوز ملک به بنده تحویل نداده همچنان ملک در تصرف ایشان میباشد آيا امکان ابطال مزایده وجود دارد يا نه بنده یک سال است که بیش از یک میلیارد تومان به حساب دادگاه واریز کردم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حتما حضوری پیگیری و یک لایحه مبنی بر تحویل مبیع به دفتر اجرای احکام از طریق دفتر خدمات قضایی ارایه دهید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به اجرای احکام مراجعه نمایید و درخواست تسلیم ملک مورد مزایده را نمایید
و میتوانید دادخواست الزام به تسلیم مبیع خریداری شده در مزایده و
اجرت المثل ایام تصرف را به طرفیت همه ورثه و متصرف اقامه نمایید و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اجرای احکام علت تاخیر را چه عنوان کرده اند ؟

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به اجرای احکام مراجعه نمایید و درخواست تسلیم ملک مورد مزایده را بنمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به اجرای احکام مراجعه نمایید و درخواست تسلیم ملک مورد مزایده را بنمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق اجرای احکام تا زمان تحویل گرفتن مبیع پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اجرای احکام تحویل و تسلیم ملک مزایده شده رامطرح نمایید