مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام وقت بخیر دایی بنده زنشو طلاق داده مهریه این خانم 140 سکه میباشد 70 تا از سکه هاشو بابت وسایل خونه و رهن خونه ای که توش بوده رو گرفته 70 تا سکه باقی مونده ---دایی بنده کارگر هستش و هیچگونه سرمایه و اموالی نداره . از طرف دیگه پدربزرگم 2 ماه فوت کرده و هنوز اموالش رو تقسیم نکردن(ورثش 3تا دختر -همسر-چهار تا پسر ) الان اون خانم میخواد شکایت کنه و از این زمین و املاک که هنوز تقسیم نشدن و وضعیتش نامشخصه . اندازه ی مهریش بگیره . آیا چنین چیزی ممکنه ؟؟ یا داییم میتونه بدلیل اینکه هیچ کار و شغلی نداره مهریه رو قسطی کنند ؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله می تواند سهم الارث دایی تان را توقیف کند. خیر با داشتن اموال یعنی همان سهم الارث ، نمی‌تواند دادخواست اعسار بدهند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می تواند سهم الارث دایی تان را توقیف کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می تواند سهم الارث دایی تان را توقیف کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله می تواند سهم الارث دایی تان را توقیف کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله زوجه میتواند سهم الارث زوج از ماترک پدری را توقیف نماید و