مشاوره حقوقی رایگان - فسخ وکالت تام الاختیار بلاعوض

من پدرم تازه فوت شده،پدربزرگم به من گفت به خاطر این که قانون اینجوریه که پس از مرگش از اموالش چیزی به من نمی رسه از من و برادرم وکالت تام الاختیار گرفت،من تو دفتر خونه که بودم اونجا هی گفتند این وکالت جامع و من از رییس دفتر خونه که پرسیدم گفت این برای اینه که ملک به نام من و برادرم بزنه.بعد که امضا کردم توی یک فرصتی یواشکی از وکالت نامه عکس گرفتم و الان که خوندمش می بینم که برای تمامی موارد ممکن از من وکالت گرفته.می خواستم ببینم من می تونم هر جوری که شده این وکالت رو فسخ کنم؟؟ به عنوان کلاه برداری؟توی وکالت نامه ذکر شده که حق فسخ از من سلب شده و حتی حق توکیل این وکالت نامه به دیگران رو داره.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تصویر وکالت نامه را بفرستید تا بررسی و پاسخ مناسب به شما ارائه گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تصویر وکالت نامه را بفرستید تا بررسی و پاسخ مناسب به شما ارائه گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی با شما هستش تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید