مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام خانوادگی

با عرض سلام

من درخواست تغییر نام خانوادگی رو در سامانه ی ثبت احوال ثبت کردم،فامیلی من از سه کلمه تشکیل شده و فقط قبول کردن که پیشوند رو بردارم. در صورتی که من قصد دارم کامل تغییر بدهم به دلیل خانوادگی و فامیلی، آیا راهی هست که بتونم اینکارو کنم ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تغییر نام خانودگی شرایط خاصی دارد اگر اداره ثبت احوال قبول نکردبه دادگاه دادخواست دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق ثبت احوال یا دادگاه اقدام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از طریق ثبت احوال یا دادگاه پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق ثبت احوال اقدام کنید اگر قبولدنکردند از طریق دادگاه

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

چنانچه اداره ثبت احوال نپذیرفت از طریق دادگاه اقدام شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال یا دادگاه اقدام کنید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.تغییر نام خانوادگی برای یک بار امری قانونی است که یک شخص میتواند تقاضا نماید و معمولا مورد قبول اداره ثبت واقع میشود و نهایتا باید از دادگاه اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دادگاه دادخواست خود را مطرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام از طریق ثبت احوال یا دادگاه اقدام کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. تغییر نام خانوادگی شرایطی دارد از جمله عدم ادعای اشخاص دیگر نسبت ب فامیلی مورد نظر شما. دادخواست خود را از طریق دادگاه مطرح وپیگیری کنید.