مشاوره حقوقی رایگان - اضافه طبقه ساختمان

باسلام بنده جواز ساخت زیرزمین و پیلوت و3طبقه مسکونی توسط شهرداری کرمانشاه بهم دادن و الان میخام قبل شروع به کار یک طبقه اضافه دیگر بزنم و به شهرداری منطقه مذکور مراجعه کردم و گفتن مبلغی به عنوان ماده100 به صورت علی الحساب به حساب شهرداری واریز کنم
الان سوالم این است که بنده اگر این مبلغ رو به حساب شهرداری مذکور واریز کنم همسایه ها میتونن از من به خاطر اون طبقه اضافه که ماده100 دادم میتونن شکایت کنند؟و بعد از پرداخت این مبلغ شهرداری باید مکتوب و رسما و شبیه جواز قانونی خودم به جوازم اضافه میکنن یا نه؟
ممنون از لطفتان اگر راهنماییم کنید با تشکر از عوامل سایت

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که به حقوق مجاورین و همسایگان متعرض شوید بله امکان شکایت علیه شما در دیوان عدالت اداری وجود خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در صورتی که به حقوق مجاورین و همسایگان متعرض شوید بله امکان شکایت علیه شما در دیوان عدالت اداری وجود خواهد داشت