مشاوره حقوقی رایگان - حق حبس و تمکین

با سلام خدمت اساتید محترم
من باهمسرم شهریور 98عقد کردیم دربهمن همان سال مراسم عروسی برگزار شد رابطه جنسی به مشکل خورد من و همسرم پزشک رفتیم پزشک سلامت مرا (حتی ازمایش اسپرم ) تائید نمود ولی همسرم به تحریک مادرش از مراجعه به پزشک خودداری می نمود اسفند 99منزل را ترک و درخواست فسخ نکاح بعلت عنن داد پس مراجعه به پزشک قانونی دوبار سلامت وبچه دار شدن من تائید شد ولی درخصوص همسرم باتوجه به اعتراف نامبرده به داشتن رابطه و اعلام پزشک قانونی مبنی بر نوع پرده بکارت (ارتجاعی وغیر قابل خونریزی ) و عفنت زنانه درخواست نامبرده ابطال گردید ولی اعتراض زده البته پزشکی قانونی اعلام نموده پرده سالم می باشد حالا بنده درخواست تمکین نموده ام حکم به نفع من صادره شده است ولی دراعتراض به حکم تمکین اعلام نموده ازحق حبس استفاده می نماید دراین خصوص درخواست راهنمایی دارم با تشکر ص .س

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام به اعترافات اومبنی بر راطه وسایر مدارک استناد نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر اثبات بشود که هنوز زوجه باکره است ، زوجه دارای حق حبس خواهد بود و ... جهت نیاز به توضیحات بیشتر تماس بگیرید