مشاوره حقوقی رایگان - حذف پسوند فامیلی نوزاد

سلام،نوزاد من دیماه بدنیا میاد، همسرم راضی به حذف پسوند نام خانوادگیش نیست و پسوند ایشون وجهه خوبی در شهر ما نداره،و اکثرا مورد تمسخر و الفاظ رکیک قرار میگیره،آیا راهی هست بدون حذف پسوند فامیلی همسرم ،پسوند تو شناسنامه نوزاد نوشته نشه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر بایستی پسوند از شناسنامه پدر حذف گردد که به تبع آن نام خانوادگی نوزاد نیز اصلاح گردد

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام خیر راهی ندارد
همسرتان میتواند از هییت حل اختلاف ثبتی مستقر در ثبت احوال تقاضای حذف این پسوند را کند .اما تا قبل ازصدور رای هییت نمیتوان شناسنامه طفل را تغییر داد و بعدش میتوان اصلاح خواست و درشناسنامه پدرش هم در بخش توضیحات ، مینویسند که پسوند…حرف شده ست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از طریق ثبت احوال پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر ابتدا باید فامیل پدر تغییر کند و بعد فامیل فرزند