مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف

سلام من سال7/99تصادف کردم ودراثرتصادف چشم راستم بینایی کامل ازدست دادم وپیشانی تاخط پیونددوتاابرو14تابخیه خوردم شکستگی بینی داشتم وکبودی دوطرف صورت وکبودی ساق پای راست،شکستگی پیشانی،شکستگی دندان پیش فوقانی،شکستگی درحدهاشمه استخوان پیشانی،میخوام زحمت بکشی محاسبه کنی چقدربیمه به من تعلق میگیره ممنون نیشم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دیه توسط پزشکی قانونی درصد آن مشخص شده توسط اجرای احکام به نرخ ریالی آن محاسبه خواهد شد

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
دیه از دست دادن یک چشم نصف دیه کامل است یعنی اگر دیه480 میلیون تومان باشد نصف این مبلغ بشما تعلق میگیرد .اما انچه مهم است نظر پزشکی قانونی در باره جراحات است که براساس آن دیه شما تعیین و اجرای احکام محاسبه میکند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
محاسبه زمان بر است در این آیتم نمی گنجد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دیه توسط پزشکی قانونی درصد آن مشخص شده توسط اجرای احکام به نرخ ریالی آن محاسبه خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میزان دیه توسط پزشکی قانونی تعیین می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دیه توسط پزشکی قانونی درصد آن مشخص شده توسط اجرای احکام به نرخ ریالی آن محاسبه خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درصد دیه توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اول از همه باید درصد آسیب ها توسط پزشکی قانونی مشخص شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از تعیین درصد در پزشکی قانونی در اجرای احکام محاسبه می گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دیه توسط پزشکی قانونی درصد آن مشخص شده توسط اجرای احکام به نرخ ریالی آن محاسبه خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه توسط پزشکی قانونی درصد آن مشخص شده توسط اجرای احکام به نرخ ریالی آن محاسبه خواهد شد