مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج

با سلام خسته نباشید ...
ی جوون 27 ساله هستم ک تازه حدود یه ده ماه میشه ک ازدواج کردم ازدواج ما هم سنتی بوده متاسفانه از شانس بد ما شب اول عقد متوجه شدم که همسرم باکره نبود ولی خب من بخاطر آبروی همسرم و خانوادش حتی یک کلمه ب هیچ کسی نگفتم ولی تو این مدت هم عذاب وجدان زیاد داشتم ام فکر و خیال های خیلی بد منو عذاب میداد ولی خب کم کم بهش وابسته شدم و عاشقش شدم. ولی متاسفانه همسرم منو خیلی تحت فشار میزاره هم از لحاظ روحی هم از لحاظ مالی و بیشتر وقت ها منو تهدید به طلاق و گرفتن مهریه میکنه ...
ولی با این همه اوضاع من زندگیمو دوست دارم نمیخوام جدایی پیش بیاد
حالا سوال من اینه که آیا زمانی که همسرم درخواست طلاق بده من میتونم از طریق پزشک قانونی چیزی رو ثابت کنم یا نه باید همون اول کاری میکردمو دیر شده؟؟
لطفا کمکم کنید...

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

الان نسبت به ادعای شما دیر است و به راحتی نمیتونن طلاق بگیرن چون طلاق حق مرد است

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام خیر شما نمی توانید.باید فورا اقدام میکردید

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. اگر همون اول هم اقدامی می کردید شاید پاسخ مورد نظر شما مشخص نمی شد و شاید هم که می گفتند ایشان طبیعتاً همین جوری هستند و بحث رابطه نبوده. به هر حال درخواست طلاق از طرف زوجه روند ساده ای نیست و شما باید راضی باشید یا ایشان ثابت کند که شرایط طلاق را دارد و اگر دادخواست مهریه دهد شما باید پرداخت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر شما نمی توانید.باید فورا اقدام میکردید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر با توجه به گذشت زمان ، امکان اثبات دوشیزه نبودن همسرتان سخت است و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با توجه به گذشت زمان زیاد اثبات این امر غیر ممکن است