مشاوره حقوقی رایگان - استرداد دفترچه خدمات درمانی نیروهای نظامی سپاه

سلام ازسال85ازداوج وازسال1400/05/04طلاقش دادم امابافرستادن اقوام و اشنایان واظهارنامه رسمی دفترچه خدمات درمانی نیروهای نظامی پس نمیده الان چه طور ازش شکایت مطرح کنم.آیامیتونم شکایت خیانت درامانت.کیفری.حقوقی.ازش مطرح کنم؟جواب میده دادگاه؟ممنونم ازراهنمایتون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با مراجعه به اداره بیمه تامین اجتماعی نیروهای مسلح نسبت به ابطال دفترچه خدمات درمانی ایشان اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با اجرای صیغه طلاق زوجه از تکفل شما خارج است بنابراین این دفترچه اعتباری ندارد. شما با مراجعه به تامین اجتماعی نیروهای مسلح و یا مرکز صدور دفترچه نسبت ب ابطال ان اقدام کنید. نیازی ب دادگاه نیست. اگر باز هم نیاز به اطلاعات بیشتر دارید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر باید از طریق اداره بیمه پیگیری نمایید و درخواست ابطال نمایید