مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر

سلام با اخترام بنده چند سال گذشته ملک مسکونی خود را اجاره داده و درتیر 99 بصورت شفاهی زیر قیمت مصوب ستاد کرونا بدون درج در اجاره نامه تمدید و شفا ها به مستاجر توافق نمودیم سال 1400 تخلیه کنند. تا بنده اقدام به فروش ملک نمایم.مرداد 1400 به ایشان اعلام شد تحلیه کنند که متاسفانه علی رغم تعهد اخلاقی طی اظهار نامه به بنده اعلام نمودن که تخلیه نمیکنند و مطابق مصوب ستاد کرونا 25 درصد بدون پشت نویسی برای سال دوم اضافه کردن. 1- به دلیل مشکلات مالی قصد فروش ملک را دارم ایشان اجازه بازدید نمیده 2- بنده خودم مستاجر هستم و به غیر این اپارتمان یک اپارتمان 63 متری مال پسر بزرگم (مجرد) هست که به دلیل وام جانبازی اینجانب به نام بنده میباشد. 3-در صورت احتمال تمدید مصوبه کرونا در سال آتی وبا توجه به اینکه زودتر از موعد اجازه بازدید نمیده میشه حکم تخلیه در پایان تاریخ اجاره به جهت فروش ملک گرفت. 4-به جهت گرفتن حکم قطعی تخلیه. میشه این اپارتمان را که وام نداره بنام پسرم زده شود تا از ماده فروش ملک برای تخلیه استفاده نمود.که هزینه اینکار که قراره دوباره ملک را بفروشم به من تحمیل خواهد شد (سپاسگزارم از راهنمایی دقیق.)

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دلیل فروش نمیتوانید تخلیه بگیرید چرا که شرایطی خاصی لازم است میتوانید تحت عناوین دیگر اقدام کنید و تخلیه بگیرید