مشاوره حقوقی رایگان - قصور دندانپزشک

سلام دندون چهار من چند سال پیش پر شده بود که یه ذره ریزش کرد پیش همان دکتر که پر کرده بود رفتم گفت اینو برات پر میکنم کناریم دندون سه رو عصب کشی میکنم به نهصدتومن قبول کردم:بعد یه هفته دندون چهار من کلا افتاد ودندون سه رو گفت برات پر میکنم اما بعد گفت پر نمیشود باید پین بزارم روزی که برای گذاشتن پین رفتم بعد تراش زیاد وخونریزی شدید دندان که پنس رو داغ میکرد وروی دندان من میگذاشت گفت پین نمیشه باید روکش کنم وشما باید یه میلیون اضافه بدی :بعد دندون سه رو اونقدر تراش داد که فقط یه ذره اویزون هست وکفته سه هفته بعد بیا تا برات درست کنم :وموظب باش که نیفته
الان من با دوتا دندون از دست رفته که فشار زیادی به من وارد شده چکار کنم ایا میتوانم ازین دکتر شکایت کنم ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید در دادسرای جرائم پزشکی شکایت خود را مطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در دادسرای جرائم پزشکی شکایت مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادسرای جرائم پزشکی شکایت مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله در دادسرای جرایم پزشکی اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید در دادسرای جرایم پزشکی مطرح کنید تا رسیدگی شود