مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

عرض سلام واحترام
بنده یک واحد از آپارتمانی رو خریدم (بصورت قولنامه ای) و داخل قولنامه جای پارکینگ برای من مشخص بود. بعد از چند وقت یکی همسایه ها گفت که پارکینگ متعلق به اوست.منم تقدیمش کردم که دعوا پیش نیاد. رفتم شهرداری نقشه ی وآپارتمانی رو گرفتم. 4پارکینگ کنار هم روی نقشه معلوم شدس. ولی 4تا ماشین به هیچ عنوان کنار هم قرار نمیگیره.ولی میشه پشت یکی از واحد ها یک ماشین دیگه جا میشه وصاحب خانه اذعان داره که من خونه رو با دوتا پارکینگ خریدم. ودوتا ماشینشو میزاره تو.
این وسط سر من بی کلاه مونده واهل جرو بجث نیستم. به نظر شما چه اقدامی میتونم انجام بدم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید از حق خود دفاع کنید .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با تامین دلیل رفع تصرف همسایه را مطرح نمایید
یا الزام به فروشنده به تحویل پارکینگ یا مطالبه ثمن از وی را طرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است از طریق دادگاه اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

الزام به فروشنده به تحویل پارکینگ یا مطالبه ثمن از وی را طرح نمایید