مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک پدری وراث

سلام. ما بعد فوت پدر تصمیم گرفتیم خانه پدری را بنام مادرم بزنیم و طبق مبایعه نامه قرار شد که مادر تا روزی که قید حیات هستن انجا زندگی کند و حق هیچگونه فروش و یا واگذاری ملک به به یکی از وراث ندارد و سند بنام مادر گرفته شده بعد از چند سال مادر قسمتی از ملک را به یکی از وراث واگذار کرده و سند زده ایا این کار قانونی است ما میتوانیم طبق اون مبایعه نامه قبلی ملکی که به یکی از وراث واگذار شده را پس بگیریم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مدارک باید بررسی گرددبسته به مفاد قرارداد دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدارک باید بررسی گرد به مفاد قرارداد بستگی دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدارک باید بررسی گرد به مفاد قرارداد بستگی دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مدارک باید بررسی گرد به مفاد قرارداد بستگی دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مدارک باید بررسی شود برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله قانونی است و انتقال گیرنده مالک محسوب میشود مگر ...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مدارک باید بررسی شود برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله می توانید به جرم جعل شکایت نمایید