مشاوره حقوقی رایگان - معامله ماشین

من با شخصی دو خودرو معامله کردیم من طبق قولنامه تا اخر عمل کردم ولی ایشان فقط قولنامه داده به من تمام ماشین مورد نظر را تحویل اینجانب نداده چه کنم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر تحویل نداد از وی شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود قابل شکایت است.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به انجام تعهد بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مدارک قابل بررسی است
ظاهرا میتوانید دادخواست الزام بعد انجام تعهد و استرداد مبیع را اقامه نمایید یا ...

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست الزام به انجام تعهد و استرداد مبیع دهید‌

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مدارک قابل بررسی است ظاهرا میتوانید دادخواست الزام بعد انجام تعهد و استرداد مبیع را اقامه نمایید یا ...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدارک قابل بررسی است ظاهرا میتوانید دادخواست الزام بعد انجام تعهد و استرداد مبیع را اقامه نمایید