مشاوره حقوقی رایگان - حق زمین

باسلام پدربزرگ مادری بنده زمین نسق دار دارن و نسق این زمین یکی از فامیل های دور ازش با مکر و حیله گرفته ازش پدربزرگم ناتوانه فلجه و درست نمیتونه حرف بزنه. و این آقا دارن بدون اجازه پدربزرگم زمین قطعه قطعه میفروشه لازم به ذکر است که این آقا حق مادری دارن و پدربزرگم هنوز حق مادریشو بهش نداد ایشون میتونن و اجازه اینکار دارن ک بدون اطلاع و رضایت پدربزرگ من اقدام ب فروش بکنن ؟ پدربزرگ از این زمین یه قطعه ب بنده داده آیا این آقا میتونه برعلیه من شکایت کنه و زمین از من بگیره باتوجه به اینکه نسق پدربزرگم دستشه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر چنین اجازه ای ندارد.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام خیر برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی داره با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. اصولا خیر و باید جزییات موضوع بررسی گردد