مشاوره حقوقی رایگان - سوء رفتار زوج

با سلام و وقت بخیر
بنده به مدت یکسال است که ازدواج کردم و همسرم مدام به من و خانواده ام فحاشی می کند و مرا کتک می‌زند و هیچ پول توجیبی به من نمی دهد و تمام خرید ها رو خودش انجام می‌دهد و هیچ گاه نامه ی پزشکی قانونی برای برای ضرب و جرح نگرفته ام و هیچ شهودی هم ندارم. آیا با یک بار نامه از پزشکی قانونی می توانم از همسرم جدا شوم و مهریه و جهیزیه ام را بطور کامل بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهریه و جهیزیه خود را بصورت کامل می توانید دریافت کنید.
جهت طلاق صرف یکبار ضرب و شتم کافی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مهریه و جهیزیه خود را بصورت کامل می توانید دریافت کنید. جهت طلاق صرف یکبار ضرب و شتم کافی نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مهریه و جهیزیه خود را بصورت کامل می توانید دریافت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مهریه و جهیزیه را میتوانید دریافت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام طلاق خیر ولی در خصوص مهریه و نفقه میتوانید اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مهریه و جهیزیه را به طور کامل میتوانید مطالبه و دریافت کنید در مورد طلاق باید عسر و حرج اثبات شود.یک بار نامه پزشکی قانونی کافی نیست.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طلاق خیر ولی در خصوص مهریه و نفقه میتوانید اقدام کنید