مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم شکوائیه از مدیر مافوق به دلیل منتشر کردن شایعات و مطالب کذب و اتهام به جعل

سلام وقت بخیر
بنده از مدیر مافوق به دلیل منتشر کردن شایعات و مطالب کذب و اتهام به جعل، به دفتر خدمات قضایی مراجعه و شکوائیه تنظیم کردم و پس از ثبت ، پیامکی با عنوان " شکوائیه شما با کد رهیگیری .... به دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 2 ارسال شد . در صورت عدم دریافت پیامک بعدی پس از یک روز کاری به محل ارسال شده مراجعه کنید "
بدون مراجعه حضوری به دادسرای عمومی ناحیه 2 امکان بررسی روند پروند وجود نداره ؟ مراجعه حضوری الزامی هستش ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

پرونده شما پس از ثبت طبق روال به شورای حل اختلاف ارسال می‌شود جهت صلح وسازش در صورت عدم صلح وسازش به دادیاری دادسرا ارجاع وسپس به ضابط ارجاع می‌شود جهت تحقیقات به هر صورت بایستی با توجه به شکایت پیگیری انجام شود در غیر این صورت مختومه میگردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بر اساس ابلاغیه مرجع قضایی باید حاضر شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بر اساس ابلاغیه مرجع قضایی باید حاضر شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتی که نیاز به حضور و توضیح باشد باید مراجعه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چون هنوز پرونده ایی تشکیل نشده امکان بررسی روند پرونده وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در صورتی که نیاز به حضور و توضیح باشد باید مراجعه کنید