مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام: لطفا بفرماييد چك سفيد امضايی اگر ٢٠سال اقدام نشده باشد مي توان اجرا گذاشت؟

پاسخ ها :

محمد عبداله زاده خانقاه

جناب آقای محمد عبداله زاده خانقاه :

طبق قانون اسناد تجاری از تاریخ صدور یا واخواست به مدت 10سال اعتبار سند تجاری را دارند و بعد از ان تنها یک سند عادی محسوب می شوند

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر بانک پذیرنده قبول نماید و چک از شمول اعتبار فیزیکی خارج نشده باشد و مشمول مرور زمان نیز نشده باشدبله
از یاد نبرید چک به عنوان جانشین پول تلقی می شود و تنها در فروض مشخصی قابلیت اجرای خود را از دست می دهد.
در هر حال در خصوص این چک تنها می توان دعوی حقوقی مطرح نمود و نه دعوی کیفری
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر شما می توانید با بنده ویا همکاران محترم جهت مشاوره و سایر امور مرتبط تماس حاصل دارید