مشاوره حقوقی رایگان - معامله فضولی است یا فروش مال غیر

با سلام و خسته نباشید خداوند اجرتان دهد، اینجانب خودرو سنگین مرحوم پدرم رو که (خودرو لیزینگی) بود بعد از فوت پدربزرگم (پدر پدرم ) فروختم. من و خواهر و برادر به همراه پدربزرگ و مادرم وراث مرحوم پدرم بودیم. ما همه وراث پدرم از جمله پدربزرگم یه وکالت کاری بلاعزل به مادرم در مورد خودرو ، نقل وانتقال ، دادیم، تا زمان فروختن خودرو بود که در یک دفترخانه خود خریدار وکالت نامه ای بر اساس وکالتی که به مادرمون دادیم راتنظیم میکند، که نام پدربزرگ ما در آن وکالت نامه که به خریدار تفویض نمودیم نیست، 5 تا عمویم ورثه پدربزرگم هستند، و فقط من و مادرم مبایعه نامه را امضا نمودیم. نه تواهر و نه برادر ، آیا بنده معامله فضولی نموده ام، یا مرتکب جرم فروش مال غیر شده ام. آیا وکالت نامه ای که به خریدار داده ایم از قبل باطل بوده است? ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. کسی ک بدون اذن مالک اصلی معامله ای را با غیردررابطه با مال مالک انجام می دهدمعامله فضولی تلقی شده وغیرنافذ ودر صورت عدم تایید باطل است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ قانونی نیاز به بیان جزئیات موضوع است