مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تخلیه فوری توسط وراث

با سلام اپارتمانی اجاره کرده ودر5/1 مهلتش بایازده ماه اجاره معوقه وتوافق شفاهی موجر که یکجا پس از اتمام مهلت از پول پیش کسر کنند تمام شد،موجر پس از اتمام قراداد دادخواست تخلیه دادن ودر 6/15 شورا بعلت عدم حضور و ارایه ادله توسط ایشان(روز قبل دادرسی فوت کردند)حکم به عدم تخلیه وسکونت بنده به استناد مصوبه کرونا دادند،ورثه پس از اخذ برگه انحصار دادخواست دستورتخلیه فوری واجور معوقه و جریمه هرروز دیرکرد تخلیه(روزانه 300هزار)دادند 9/5 جلسه اول قاضی شورا به درخواست ورثه وبه ظاهروساطت از بنده خواستند ظرف 10روز تخلیه واز 50 میلیون ودیعه 20 میلیون پس از تخلیه دریافت کنم (اجور معوقه وهزینه های دادرسی و.... بیش از 20 میلیون) قبول نکردم 3روز بعد تماس گرفتند بیا شورا باعلم به اینکه چه خواهند گفت با برگه رای شورا قبلی (عدم تخلیه)و اجاره نامه خودم بدون امضا شهود(وراث جهت گرفتن دستور تخلیه امضا دو شاهد را جعل نمودن)رفتم و پس از ارایه مدارک، دادخواست را بی اعتبار وحق شکایت کیفری بعلت ارایه مدارک جعلی به دادگاه توسط وراث را اعلام نمودم،آمدم طی این مدت از شورا چند بار تماس گرفتند،جوابگو نشدم نهایتا خدا راشاهد میگیرم غیر از باقیمانده پول پیش مبلغی ندارم چطور با افزایش چند برابری و عدم دریافت پول پیشم یک اتاق اجاره کنم خودم را بخدا سپردم،تا کنون هیچ حکمی صادر نشده،چه میشود؟؟؟چکار باید کرد؟؟؟ خداوند نگهدار شما وعدالت

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای راهنمایی نیاز به پاره ای توضیحات هست از طریق پنل با وکلا تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ صریح ، باید جزییات موضوع مشخص گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ به سوال شما نیاز به گفتگوی تلفنی دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پاسخ به سوال شما نیاز به گفتگوی تلفنی دارد