مشاوره حقوقی رایگان - نحوه دریافت شماره دریافتی و خروجی از خط ایرانسل اعتباری

سلام ضمن عرض ادب و احترام و با از راهنمایی شما بزرگوار... من به یکی از دوستانم بعلت نداشتن کارت ملی یک خط ایرانسل بنام خودم گرفتم که ایشان استفاده میکنه الان به مشکل خوردم احتمال داره از طرف ایشان باشه میخواستم آیا من پرینت شماره های دریافتی و خروجی را دو ماهه ویا حداقل یک ماهه میتونم بگیرم یا نه

پاسخ ها :

محمدمهدی تقوی

جناب آقای محمدمهدی تقوی :

سلام بله. مالک سیم کارت میتواند پرینت مکالمات را اخذ نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله مالک‌میتواند پرینت مکالمات را بکیرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مالک میتواند از دفاتر خدمان الکترونیک ورودی و خروجی را دریافت کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید فقط پرینت تماس های خروجی را بگیرید و پرینت تماس های ورودی را نمیتوانید بگیرید مگر

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فقط پرینت تماس های خروجی را می توانید بگیرید