مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام خسته نباشید بنده حدود 2 ماه پیش دینام ماشینم مشکل داشت به سفارش یکی از دوستان رفتم پیش یه باطری ساز که اولش گفت هزینه تعمیر حدود 200 هزارتومان می شود و پس از مراجعه جهت تحویل گرفتن اعلام کردن که قطعه داخلی دینام مشکل داشته و 980 هزار تومان از بنده درخواست کرد و در نهایت 800 تومان دریافت کرد و بعد که ماشینو گرفتم متوجه شدم محتویات داخل کاتالیزور خالی کرده و از طریق اصناف و اتحادیه پیگیر شدم مشخص شد قطعات داخل دینام تعویض نشده است و هزینه قطعه ای که تعویض نشده است را از بنده گرفتن-تعزیرات اعلام کردند چون برداشتن کاتالیست یا کاتالیزو (مواد داخلی آن دارای فلزات گرانبها همچون پلاتین ، پالادیوم و رودیوم می باشد) خیانت در امانت می باشد از طریق دفاتر خدمات قضایی می بایست پیگیری گردد-که اومدن کلانتری گفتن ما اینکارو نکردیم -بنده اطمینان دارم که در مغازه ایشان سرقت شده است،
بنده با موضوع 1- خیانت در امانت و 2-سرقت تعزیری شکایت کردم که ابلاغیه ای که اومده نوشته در رابطه با خیانت در امانت بزه انتسابی محرز و مسلم تشخیص داده شدو قرار جلب به دادرسی متهم صادر شد که پس از تایید دادستان قطعی می باشد.
ولی در خصوص سرقت تعزیری نوشته با عنایت به اینکه عمل متهم دارای عنوان مجرمانه خاص بوده که در صدر قرار در مورد آن اتخاذ تصمیم گردیده و با توجه به فقدان ادله اثباتی کافی در خصوص بزه سرقت و بلحاظ حاکمیت اصل برائت مستندا به اصل 37 قانون اساسی و مواد 4 و 265 قانون آیین دادرسی کیفری قرار منع تعقیب متهم صادر و اعلام می گردد.قرار صادره پس از تایید دادستان محترم ظرف 10 روز پس از ابلاغ قابل اعتراض توسط شاکی در دادگاه کیفری می باشد.باید اعتراض بزنم؟ خیانت در امانت جرمش بیشتره یا سرقت؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی با شما هستش تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نیازی به اعتراض نیست چون عمل ایشان مصداق خیانت در امانت می باشد اعتراض شما تاثیری ندارد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید جزییات موضوع مشخص گردد
تا پاسخ صریح ارائه گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مدارک نیاز به بررسی دارد