مشاوره حقوقی رایگان - ایا با وثیقه زندانی مهریه ازاد میشود؟

سلام خسته نباشید
منو همسر سابقم 6 سال پیش طلاق گرفتیم اون موقع رای دادگاه این بود که باید ماهی یک سکه بده چندماه به زور داد اما دیگه نداد حالا خواستم ببینم می تونم سکه های این چندسالی رو که نداده یکجا بگیرم یعنی دادگاه اقساطیش نمیکنه؟!
واینکه اقدام کردم و حساب های همسر سابقم مسدود شده اما پولی توش نبوده ظاهرا فهمیده و حساب هاشو خالی کرده
حکم جلبشو از دادگاه گرفتم و چون شغل همسر سابقم جوریه که همش سرکاره و من محل کار دقیقشو نمیدونم مامور میره در خونشون ولی خونه نیست حالا من باید چیکار کنم؟!
سه تا بچه دارم که حتی نفقه شون رو هم نداده لطفاً جواب بدید ممنون میشم
واینکه ایا می تونه یا سند (وثیقه)از زندان ازاد بشه اگه گرفتنش؟!

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشان باید سکه های اقساطی را یکجا بپردازند در غیر اینصورت حبس میشوند و با وثیقه هم بدون رضایت شما ازاد نمیشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی ب شرایط همسرتان دارد اگر بتوانید ثابت کنید که توان مالی دارد میتوانید اقساط معوقه سکه را بگیرید در غیر این صورت با درخواست اعسار همسر تقسیط مجدد خواهد شد‌ . ضمنا برای نفقه فرزندان نیز دادخواست دهید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اقساطی خواهد شد البته بستگی به شرایط همسرتان دارد و ..

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
کل سکه های معوقه را می توانید مطالبه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اقساط عقب افتاده را میتوان یکجا گرفت

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می تواند بابت اقساط عقب افتاده دادخواست تعدیل بدهد. یعنی دوباره تقسیط شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بابت نفقه فرزندان دادخواست دهید
می توانید جلب بگیرید و زوج می تواند تعدیل اقساط را مطرح نماید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

وقتی میفرمائید همسر سابق دیگر این ادعاها و پیگیریها نمیتواند قابل درک باشد البته نفقه فرزند بر عهده پدر می باشد...بعید بنظر میرسد کار به جلب بکشد ..در هر حال طبق بعضی شرایط قانونی میتواند با معرفی ضامن آزاد شود.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می باشد به علت طولانی بودن پاسخ از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اقساطی خواهد شد البته بستگی به شرایط همسرتان دارد و ..