مشاوره حقوقی رایگان - رضایت بعد از محکوم کردن

من از برادرم بخاطر مزاحمت تلفنی شکایت کرده بودم و به نیم ماه حبس محکوم شده ولی بخاطر کرونا گفتن باید بجاش 15/000/000ریال جریمه دولتی پرداخت کنه، سوالم اینه که ایا امکان رضایت هست واگه رضایت بده جریمه دولتی لغو میشه یا باید پرداخت کنه؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

سلام
از جمله جرایم قابل گذشت است و با رضایت در این مرحله، قرار موقوفی اجرا صادر شده و از پرداخت جزای نقدی معاف می شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از جرایم قابل گذشتاست و لغو میشه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله با توجه به اینکه از جرایم قابل گذشت است با رضایت لغو میشود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

جرمی که مرتکب شدید از جرایم قابل گذشت است و با گذشت شاکی خصوصی منتهی به قرار موقوفی تعقیب خواهد شد. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با گذشت شاکی مجازات متوقف می شود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله قرار موقوفی اجرا صادر و پرونده مختومه می شود

کریم مویدی

جناب آقای کریم مویدی :

سلام .در دفتر اسناد رسمی رضایت محضری تنظیم بشه بعدرضایت محضری روهمراه لایحه ای مبنی براعلام ضاییت بی قید وشرط دردفترخدمات قضایی به شعبه مربوطه ارسال کنید .فقط متن رضایت نامه مهم و حساس هست که درست تنظیم بشه .تااحتمال. تخفیف ویژه درمجازاتشون باشه .درصورت تمایل،.جهت تنظیم لایحه در خدمتم .شماره:09173187217

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله و قرار موقوفی تعقیب صادر خواهد شد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام بله. اگر شما شاکی پرونده هستید با رضایت شما پرونده مختومه خواهد شد. از طریق دفتر خدمات قضایی رضایت خود را ثبت کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله با رضایت مجازات لغو می گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام از جرایم قابل گذشت است و لغو میشه

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله
درحالت رضایت شاکی دراینگونه جرایم مجازات منتفی است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مزاحمت تلفنی از جرائم قابل گذشت است و با اعلام گذشت قرار موقوفی تعقیب صادر می شود. یعنی هیچ مجازاتی اجرا نمی شود.