مشاوره حقوقی رایگان - هزینه ی تعمیر درب پارکینگ

با سلام
ما 4 واحد هستیم که طبقه 1 دوتا پارکینگ داره و طبقه 2 و3یک پارکینگ و ط4 پارکینگ نداره
محل رفت و امد از پارکینگ رد میشه چون ساختمان شمالیه
برای هزینه ی تعمیر درب پارکینگ ط4 میگه من اصلا پول نمیدم یا نصفه میدم من پارکینگ ندارم
من چجوری باید محاسبه کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام هزینه درب پارکینگ بر عهده تمام مالکان به صورت مساوی است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام ..چون محل رفت وامد از پارکینگ است مشاع است وبرعهده تمام مالکین است