مشاوره حقوقی رایگان - اجاره کارت بانکی

سلام وقت همتون بخیر جناب اقای محترم و یا خانمهایی محترم لطف کنید سوال منو جواب بدین خیلی ممنون تاریخ1400/08/17 یه نفر تو اینستا دایرکت من پیام فرستاد برام دیدم نوشتی اجاره کارت لازم دارم تسویه روزانه به مبلغ 5میلیون هر روز ساعت 8صبح تسویه واریز میشه بحسابتون منم وسوسه شدم یعنی چی روزی 5میلیون برا کارت بانکی یخوردی باهم چت کردیم گفت شماره موبایل تو بفرس برام بدم به دوستم واتساپ برات توضیح بدی شرایط اجاره کارت و بعد رفتن واتساپ دوستش برام پیام فرستاد پرسید کارت چی داری گفتم بانک ملت دارم اینتر بانک همراه بانک داشتم گفت احراز هویت بدی دادم قرارشد روزی 3،200تومان بزنی شماره شبا خواست که بزنی بحسابم شبا بعد شرایط اجاره کارت و برام گفت تسویه با قیمت دلار حساب میشه دو روز بعد برام فیش شبا فرستاد گفتم این چی فیش برام فرستادی گفت حساب شبا زدیم من شک کردم چند نفر پرسیدم گفتن شبا 12 ساعت ببعد بیاد حسابت بعداز 12ساعت نیومد پیام نگاه میکردم دیدم 3،500حواله اومد همون کارت اجاره بانک ملت برا پیام اومد دیدم بله پول اومد من زود برداشت زدم باز یه پیام مبلغ 5میلیون حواله اومد اونم برداشت زدم چند نفر قرض گرفته بودم این 8،500میلیون و پانصدهزارتومان زدم به تاریخ 1400/8/19 اون نفر که بدهی داشتم کارت به کارت زدم برایشون همه اون کارت و مسدود کردی آخ واسه چی مسدود کردی

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید