مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دیه

با سلام خدمت وکلای محترم مجموعه دادراه
دادگاه برج 6 سال 1400 حکم اعسار دیه را صادر نمود
قرار بر این شد از برج 7 هر ماه متهم اقساط را پرداخت کند
تا به اکنون سه قسط آن عقب افتاده ،دو هفته پیش جلب متهم را گرفتم
دوسه روز گذشته ابلاغ نامه مدت دار برام اومد ظرف ده روز به شعبه اجرای احکام برای دریافت محکوم به، مراجعه کنم ،امروز ک رفتم شعبه متهم یک هشتم مبلغ اقساط عقب افتاده رو پرداخت کرده بود
بخاطر این اتفاق خیلی بهم برخورد،اصلا راضی نشدم و بدون دریافت هیچ مبلغی از دادگاه اومدم بیرون
متاسفانه همون شعبه که جلب صادر کرده بود ،نکرد که طرف رو نگه دارن و یک هشتم اقساط عقب افتاده رو ازش گرفته بودن
اصلا نمی‌دونم آیا این روال قانونیه!یا تخلفه !
که متهم با اینکه اقساطش عقب افتاده بیاد فقط یک هشتم قسط رو بده و هنوز هم چهار قسط دیگه داره طی ماه های اینده
دادگاه همیشه به متهم فرصت داده و متهم هم وقت کشی و سو استفاده کرده
آیا امکان مراجعه به مراجع بالاتر قضایی برای پی گیری و نظارت وجود داره که احیانا تخلف افراد زیربط قضایی رو پیگیری کنه ؟؟
یا اینکه اگر روال عمل متهم قانونی بوده به چه طریق میشه حقم رو بگیرم و ضایع نشه؟

پاسخ ها :

مطالبه دیه دیه