مشاوره حقوقی رایگان - بخشیدن دیه

مبلغ 40 میلیون دیه رو با وساطت پدرشوهرم به خواهر شوهرم بخشیدم بدون هیچ شرط و شروطی، حالا اون ها بعد رضایت کتبی رفتن و پشت سرشون رو هم نگاه نکردند میتونم این بخشش رو پس بگیرم با این عنوان که من مبلغ دیه رو هبه کردم وهبه قابل پس گرفتن هست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شرایط رجوع از هبه در قانون تصریح شده است باید بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در پرونده رضایت داده باشد امکان پیگیری مجدد وجود ندارد و این موضوع هبه محسوب نمی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
رجوع از هبه شرایط احصا شده ای دارد در صورت تمایل به دریافت مشاوره از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت پاسخگویی نیاز به بررسی است
باید مشخص گردد که رضایت شما نسبت به جنبه کیفری جرم بوده است یا نسبت به دیه جراحات وارده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر از جنبه کیفری رضایت داده‌اید دیگر نمی‌توانید آن را پیگیری کنید

برای مطالبه مبلغ یا هبه می‌بایست دادخواست بدهید تا رسیدگی گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطابق ماده 803 بنظر خیر

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

رجوع از رضایت بی قید و شرط، مسموع نیست مگر اینکه رضایت مشروط باشد و شرط محقق نشده باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نخیر؛ شما رضایت داده‌اید که مجازات دیه اجرا نشود فلذا امکان برگشت از رضایت وجود ندارد.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام رضایت نامه ی شما باید بررسی شود تا نظر قطعی داده شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر هبه در اینجا مصداقی ندارد و عدول از رضایت امکان ندارد