مشاوره حقوقی رایگان - قرض دادن پول

بنده مبلغ 2 میلیون تومان ( 1 میلیون به صورت کارت به کارت و 1 میلیون به صورت خرید از فروشگاه با کارت بنده) به یکی از دوستان قرض دادم و مدرکی غیر از پرینت بانکی ندارم و متاسفانه شخص مورد نظر پول را پس نمی دهد ایا میتوانم شکایت کنم و به پول خود برسم؟ و آیا این مبلغ ارزش پیگیری دارد؟
با تشکر

پاسخ ها :

اكبر زارع

جناب آقای اكبر زارع:

با عرض سلام
بله شما با ارایه پرینت بانکی واستعلام از بانک مربوطه میتوانید دادخواست مطالبه وجه تنظیم و تقدیم شورای حل اختلاف محل سکونت خوانده دعوی نمایید.

یک وکیل

سلام" خیر ادعای شما در مرجع قضایی (شورای حل اختلاف دادگستری) منتهی به نتیجه مثبت به نفع شما نخواهد شد مگر اینکه ایشان خودشان اقرار به دریافت بعنوان قرض نمایند و یا اینکه شما شهود واجد شرایط جهت پرداخت قرض به ایشان معرفی کنید و یا در صورت نداشتن شهود ، از قاضی بخواهید که ایشان قسم یاد کنند که ادعای شمای واقعیت ندارد و اگر قسم یاد نکردند و قسم را به شما ارجاع دادند شما قسم بخورید تا بر مبنای ادعای شما حکم صادر شود .