مشاوره حقوقی رایگان - حکم توقیف خودرو

باسلام
بنده خودرویی خریدم از نمایشگاه وهمراه با قول نامه بعد از سه سال فک پلاک نکردم صاحب سند به علت ضامن بودن به شخصی دیگر که بدهکار بانک هست محکوم به توقیف اموال توسط بانک هست(یعنی خودروی که دست بنده هست ) میشه بفرمایید ایا بانک خودرویی را که من خریدم رو مصادره میکند...راه چاره برای بنده چیست

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید ابتدا دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را اقامه نمایید و