مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از سیم کارت

باسلام.....من دانشجوبودم....درآن زمان یک خط بنامم بوده..که بنده ازآن اطلاع نداشتم...چون پاسپورتی که خط بنام بودباطل شدوپاسپورت جدیدبرام صادرشد..الان بعداز4الی5سال ازکرمان بایه شماره موبایل زنگ زدن.اسم ومشخصات منوگفتن باشماره خطی که بنامم بوده...گفتن بااین خط توهین وفحاشی شده والان چون خط بنام شماست شماشاکی دارین...خطه هم خاموشه وفقط واتساپ وروبیکا وشادازش استفاده میکنن...نمیدونم دست کیه به کی دادم خطه رو......تکلیف من چیه....ازکجابفهمم که اون طرف واقعا پلیس کرمانه جرمی برای من شامل میشه یانه...مگه پلیس ازشماره. موبایل شخصیش زنگ میزنه..

پاسخ ها :

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

باسلام
شما با مراجعه به دفاتر خدماتی سطح شهر اقدام به قطع نمودن خط گم شده نمایید و در سامانه ثنا نیز ثبت نام کنید تا اگر پرونده ای علیه شما در هر جای ایران تشکیل شود به صورت الکترونیک شما از آن پرونده مطلع شوید و اقدام مناسب و به موقع در جهت دفاع از حقوق خود را توسط خود یا وکیل دادگستری به عمل آورید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله ممکن است زنگ بزند.ولی اگر اعلام و اثبات کنید که در تاریخ مشخصی خط موبایل را فروخته اید مشکلی ندارید ولی در غیر این صورت هرگونه سو استفاده از خط تلفن به ضرر شماست. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام و احترام
در صورت طرح شکایت علیه شما ،چنانچه ثبت ثنا داشته باشید، برای شما پیامک ارسال میشود و در غیر اینصورت ابلاغ کاغذی ارسال میشود، ضمن اینکه خط توقیف میشود، لذا تا ابلاغی نیامده تکلیفی به پیگیری ندارید .