مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند 147صادره

شخصی بدون اطلاع اینجانب بوسیله یک مبایعه نامه فاقد حدود اربعه مشخص و با دستکاری تاریخ به قبل از سال 69 موفق به اخذ سند مالکیت زمینی شد که در تصرف اینجانب بوده است که از طریق مبایعه نامه باحدود مشخص انرا خریده بودم و تمامی بنچاق های قبلی آن در اختیارم می باشد.
سپس اقدام به نقل و انتقال بعدی توسط سند 147 صادره نمود. در نقل انتقالات دوم خریدار حکم قطعی الزام به تنظیم سند از ید ماقبل خود گرفته است. نفر اول به دوم فروخت و نفر سوم علیه نفر دوم حکم الزام به تنظیم سند گرفت.
1 سوال بنده این است که خواهانهای دادخواست ابطال سند مذکور چه کسانی هستند؟
2 درخواست ابطال کدام شماره سند را از دادگاه بخواهم یا در ستون خواسته چه چیز بخواهم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام "موضوع سوال شما تخصصی است لذا توصیه می گردد برای کسب نتیجه مثبت در طرح دعوی و نوع دعوی و اسناد و مدارک لازم برای طرح دعوی و اخذ مشاوره حقوقی قاطع ، اطمینان بخش و کامل به دفتر یکی از وکلای متعهد و متخصص و باتجربه حوزه قضائی خود مراجعه نمائید . استخدام وکیل دادگستری حتما توصیه می گردد مشروط به اینکه حق با شما باشد و اسناد و مدارک در اختیار شما و صاحب سند بر علیه شما و به نفع مالک فعلی نباشد .

یک وکیل

سلام. در بخش تدوین دادخواست در سایت از همکاران بنده درخواست نمایید تا دادخواست شما را تنظیم نمایند.