مشاوره حقوقی رایگان - راه حل افتتاح حساب با توجه به داشتن چک برگشتی

با سلام و درود
بنده چند سال پیش عضو هیئت مدیره شرکتی بودم و صاحب امضا . پایان سال 97 استعفا دادم و آمدم بیرون در بهمن 99 یکی از چک هایی که من برای آنها امضا کردم ، با سهل انگاری برگشت خورده . الان در شرکتی استخدام شدم و گفته اند باید حتما حساب باز کنم ، بانک میگه چک برگشتی دارین و حساب باز نمیشه چه کنم ؟
ممنون

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

چون چک را امضا نموده‌اید متضامنا با شرکت مسئول پرداخت هستید مگر آنکه مطابق با قانون اثبات نمایید که برگشت چک بنا بر اقداماتی بوده است که بعد از شما صورت گرفته