مشاوره حقوقی رایگان - افتتاح حساب با داشتن چک برگشتی

با سلام و خسته نباشید. من میخوام در یک شرکت استخدام بشم. کلیه مدارک خواسته شده از طرف شرکت رو آماده کردم. به جز این که شرکت گفته باید یک حساب در بانک ... باز کنم البته فرقی نمیکنه حساب هر چی باشه ولی چون چک برگشتی دارم رئیس بانک میگه نمیتونم حساب باز کنم. سیستم بانک مرکزی اجازه افتتاح رو نمیده. الان من به خاطر یک افتتاح حساب معمولی موندم و نمیتونم استخدام بشم. اگر راهی هست لطف میکنید من رو راهنمایی بفرمائید. ممنون

پاسخ ها :

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

دوست عزیز ضوابط بانکی ،حتما بشما راه حلی دارد به مشاورین حقوقی یا کارشناسان شعبه مرکزی بانک مربوطه مراجعه کنید .