مشاوره حقوقی رایگان - پیامد عدم حضور زوجه در جلسه مشاوره

با سلام خدمت وکلای محترم با عنایت به صدور بخشنامه جدید مبنی بر ثبت نام در سامانه تصمیم و شرکت در جلسات مشاوره طلاق اگر زوجه در این جلسات به هیچ عنوان شرکت نکند آیا در این صورت گواهی عدم انصراف از طلاق از سوی بهزیستی صادر خواهد شد ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بستگی دارد طلاق به درخواست جه کسی باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله و گواهی عدم امکان سازش ، صادر نخواهد شد مگر

حامد ملک زاده

جناب آقای حامد ملک زاده :

سلام : نظر به اینکه پاسخ به سوال شما نیازمند توضیحات کامل از جانب شما میباشد خواهشمند است در صورت تمایل اقدام به مشاوره تلفنی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بستگی دارد طلاق به درخواست جه کسی باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر برای طلاق توافقی اقدام کردید زوجه یا باید خود حاضر شود و یا وکیل بگیرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در طلاق توافقی مشاوره الزامی است طرفین می توانند وکیل معرفی کنند در طلاق به درخواست مرد مشاوره ضروری نیست

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
متقاضی کدام یک از زوجین می باشند؟

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در طلاق توافقی مشاوره الزامی است طرفین می توانند وکیل معرفی کنند در طلاق به درخواست مرد مشاوره ضروری نیست