مشاوره حقوقی رایگان - صدور حکم طلاق

با سلام و عرض ادب واحترام مدتی است که با همسرم دچار اختلاف شدیم و دارم عدم تمکینشو می گیرم حال بنده تصمیم دارم همسر خود را طلاق بدهم وایشون هم اصرار دارند که با من زندگی نخواهند کرد و به ایشان پیشنهاد طلاق دادم می گه خودت برو برای طلاق اقدام کن و حاضر به طلاق توافقی نیست و می گه من به خاطر آبروم در دادگاه حاضر نخواهم شد . خب سوال من از اینجا شروع میشه که اگه زوجه در دادگاه طلاق حاضر نشه و در جلسات روانشناسی هم شرکت نکنه به نظر شما قاضی چیکار می کنه آیا حکم طلاق صادر می کنه ؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در صورت عدم توافق و اصرار بر طلاق،برای طلاق شما اقدام کنید طلاق ایقاع است و با یک اراده(اراده مرد) محقق میشود البته با پرداخت تمام حقوق مالی همسر.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر دادخواست طلاق یک طرفه از طرف زوج باشد دادگاه حکم طلاق را صادر خواهد کرد ولی زوج برای اجرای صیغه طلاق در دفترخانه ، باید ابتدا تمام حقوق مالی زوجه ( مهریه و ... ) را پرداخت نماید تا صیغه طلاق جاری بشود یا

حامد ملک زاده

جناب آقای حامد ملک زاده :

سلام : نظر به اینکه پاسخ به سوال شما نیازمند توضیحات کامل از جانب شما میباشد خواهشمند است در صورت تمایل اقدام به مشاوره تلفنی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله عدم حضور ایشان مشکلی ایجاد نمیکند فقط شما باید حق وحقوق او را کامل بپردازید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مشکلی پیش نمی آید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت حکم صادر می‌شود ولی اجرای آن منوط به پرداخت کلیه حقوق مالی ایشان است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در هر صورت حکم صادر می‌شود ولی اجرای آن منوط به پرداخت کلیه حقوق مالی ایشان است