مشاوره حقوقی رایگان - برگه خرید مرتع

با سلام.اجداد ما در سال1324مرتعی را از شخصی خریداری نموده اند که برگ مبایعه نامه با امضا خریدار و فروشنده و شاهد موجود می باشد وسالیان سال از آن استفاده میکردند ولی در سال 1366منابع طبیعی به نام خودش سند گرفته و ملی اعلام کرده آیا برای بازپس گیری میشه اقدام کرد؟از چه مرجعی؟ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله به کمسیون ماده 56 اعتراض کنید

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

دکتر رجبی پور:
نیاز به بررسی بیشتراست.درصورت تمایل ازطریق پنل تماس حاصل فرمائید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله زمین قابل استرداد است
شما باید دادخواست اعتراض به آگهی منابع ملی شدن زمین را به طرفیت اداره منابع طبیعی اقامه نمایید و ....
برای ارائه توضیحات تکمیلی تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید به رای کمیسیون ماده 56 اعتراض کنید

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام دعواي اثبات مالکیت بطرفیت اداره منابع طبیعی بدید البته قبلش مشاوره بگیرید دعواي شما حقوقي و یکبار قابل طرح هست