مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم هزینه های شارژ تعویض و تعمیر

سلام،
آپارتمانی 4 طبقه، هشت واحدی، منتها طبقه ی چهارم دیوار وسط بین دو واحد را برداشته و بدون تنظیم سند (یعنی همچنان دو سند دارد و آن دو واحد تک سند نشده اند ) ادعای محاسبه ی شارژ و هزینه های دیگر را فقط به عنوان یک واحد میپذیرد.
آیا این خانواده ی دونفری در این واحد بزرگتر متشکل از دو واحد بایستی دو واحد محسوب شوند یا یک واحد؟
باتشکر فراوان از وقت گرانبهایی که به جهت کمک به خلق اختصاص میدهید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه ها باید بر اساس متراژ محاسبه شود حتی اگر سند یک واحد را داشته باشد طبق قانون باید هزینه ها براساس متراژ محاسبه شود.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

هزینه ها باید بر اساس متراژ محاسبه شود

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

دکتر رجبی پور:
تخلف است وباید دو واحد منظور شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون باید هزینه شارژ دو
آپارتمان را پرداخت نمایند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بستگی به مبنای محاسبه سهم شارژ دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هزینه هایی که ربطی به متراژ ندارند باید مساوی تقسیم شوند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام بستگی به مبنای محاسبه سهم شارژ دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هزینه ها باید بر اساس متراژ محاسبه شود حتی اگر سند یک واحد را داشته باشد طبق قانون باید هزینه ها براساس متراژ محاسبه شود.