مشاوره حقوقی رایگان - بکارت و پزشکی قانونی

سلام
در مورد الزام به تمکین از طرف نامزدم در دادگاه یک بار به پزشکی قانونی مراجعه کردم ولی اون جوابیه پزشکی قانونی رو قبول نکرد و درخواست کمیسیون و شورای پزشکی کرد و قاضی هم موافقت کرد می خواستم بدونم اگه به کمیسیون برم اونجا ادم سالم رو هم یه بر چسب می زنند بهش البته دکتر قبلی گفت نزار کارت به کمیسیون بکشه اونجا خیلی گیر می دن حالا اونجا روند کارشون چطوریه میشه راهنمایی کنید ؟؟

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

الزام به تمکین برای کسایی هست که ازدواج کردن یا عقد باشند نهشما که نامزدید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

الزام به تمکین برای کسایی هست که ازدواج کردن یا عقد باشند نه شما که نامزدید