مشاوره حقوقی رایگان - خیانت و رابطه نامشروع

بنده پس از شک به همسرم چند باری ضبط صدا تو خونه کار گذاشتم. که واضح ثابت میکنه که همسر بندهبارها در رابطه نامشروع بوده.اگر بنده شکایت کنم از همسرم میتوانم از فایلهایه صوتی به عنوان مدرک استفاده کنم؟؟؟ .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوربین نصب کنید صدای ضبط شده به تنهایی قابل استناد نیست

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به تنهایی دلیل نمیشود ولی در کنار دلایل دیگر قابل استناد است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به محتوای صحبت ها دارد صرف مکالمه تلفنی رابطه نامشروع محسوب نمی شود و البته کسب دلیل از راه های نامشروع موجب بطلان آن دلایل است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

صدا اماره است و در کنار سایر دلایل قابل استناد خواهد بود.

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام بله به عنوان قرینه میتوانید به ان استناد کنید کمااینکه در پرونده رابطه نامشروع هم میتوانید استعلام از خطوط مخابرات را داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ممکن است ولی صدای ضبط شده به تنهایی ، دلیل محسوب نمیشود و فقط اماره است و ممکن است باعث علم قاضی بشود و. ..

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام صدای ضبط شده به عنوان اماره در کنار سایر دلایل اعتبار دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ضبط صدا به تنهایی اماره محسوب میشود

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام صدا اماره است نیاز بهذدلایل بیشتری دارید