مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دوباره ی دیه

سلام
سال 99با موتور تصادف کردم
مقصر نبودم و بیمه دیه پرداخت کرد
آسیب های زیادی وارد شد بم از جمله ضایعه نخاعی ضربه مغزی و....
خواستم ببینم میشه اعتراض کنم چون چندتا از آسیب هارو ننوشتن
از جمله از دست دادن حس بویایی
ضعیف شدن حس چشیدن
شکستگی دست پاره شدن تاندون دست و پا و......

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک جهت اظهار نظر قابل بررسی می باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید در مهلت قانونی اعتراض میکردید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نظر پزشک قانونی باید بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید دادخواست مطالبه هزینه های درمان اضافه بر دیه را به طرفیت راننده مقصر اقامه نمایید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام بله در صورت تایید پزشک قانونی میتوانید

امیر افشارنجفی

امیر افشارنجفی :

اگرچه شما مشخص نکرده‌اید که آیا مهلت اعتراض به رای منقضی شده یا خیر، اما اگر چنانچه هنوز رای قطعی نشده به آن اعتراض کنید و حداقل مدارک پزشکی از پزشک معالج در خصوص صدمات مد نظر خود را ضمیمه و تقاضای ارجاع به پزشکی قانونی کنید.
اما اگر رای قطعی شده، دیگر نمی‌توانید شکایت کیفری کنید بلکه باید دادخواست مطالبه‌ی دیه‌ی صدمات را بدهید چون مطابق قانون، تمام ضرر باید توسط مقصر جبران شود و بخشی از ضرر شما جبران نشده است. برای اثبات آن هم باید با همان مدارک پزشکی و رای قبلی دادگاه اقدام کنید که قطعاً برای تعیین دامنه‌ی ضرر توسط دادگاه به پزشکی قانونی معرفی خواهید شد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد مدارک پزشکی دادخواست مطالبه هزبنه های مازاد بر دیه مطرح نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بله میتوانید برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید