مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم نامه عادی/ سند شش دانگ

با درود و احترام
بنده با دو برادر و یک خواهرم زمینی را شریک بوده ایم‌ و سال 1360 تقسیم نامه مینویسیم و زمین را بین خودمان تقسیم میکنیم (تقسیم نامه مان عادی است و محضری نشده است)
دو برادرم تمام مالکیت خود را در سال 63 میفروشند و من مالکیتم را هنوز دارم.
خواهرم زودتر از مادرم فوت میکند و از خواهرم یک ششم ارث میبرد که با فوت مادرم این سهم به ما سه برادر میرسد.
حال دو برادرم ادعای بطلان تقسیم نامه را دارند و در سهم پدری من ادعادی شراکت دارند
در حالی که سهم پدری خود را کامل فروخته اند و ادعای بطلان تقسیم نامه را دارند
زمین ما به 11 پلاک افراز شده و چون ارزش پلاک های من کمتر بوده و داخل فرعی بوده و پلاک های آنان داخل جاده اصلی بوده به من متراژ بیشتر داده اند و سر این موضوع الان اعتراض دارند
یکی از برادر هایم‌ چون پلاک های با ارزش را تصرف میکنند و متراژ کمتری دارد و الان تتمه ای از سند پدری خود دارد
من سهم خود را هم از طریق شورای تعین تکلیف اداره ثبت شش دانگ کرده ام و مالکیت به اندازه تصرفاتم دارم
حال با دادخواستی علیه بنده ادعای بطلان تقسیم نامه و سند شش دانگ من را کرده اند و با تامین خواسته هم تا نوبت دادگاه که شش ماه دیگر است نقل انتقال سند من را بسته اند.
پارسال هم شکایت کردند که پروانه ساخت نگیرم ولی رای قاضی چنین است(دادگاه تقسيم نامه عادی را استنادی خوانده و ادعادی بطلان ان از سوی خواهان را با توجه به ادله طرفین رد میکند)
حال با شکایت مجدد با دلایل متعدد و واهی میتوانند کاری بکنند؟
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نگران نباشید کاری از پیش نمیبرند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نگران نباشید برای ارائه پاسخ صریح باید جزئیات بیان بشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر با امضای کلیه وراث به نتیجه نخواهند رسید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نگران نباشید برای ارائه پاسخ صریح باید جزئیات بیان بشود